Preşedintele PNL Sector 3, Andrei Baciu, afirmă, luni seară, că este interesat de probleme relevante din oraş şi îşi doreşte să nu stea în trafic 2 ore în fiecare zi, dar şi că jumătate de Bucureşti nu are apă caldă. El afirmă că nu este interesat de subiecte fără relevanţă şi afirmă că nu are importanţă dacă se pun palmieri, plopi sau mandarini în Capitală, chiar dacă palmierii nu sunt o opţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trăiesc în Bucureşti şi mă interesează următoarele tipuri de lucruri, importante zic eu:

Mă interesează să nu stau 2 ore în trafic în fiecare zi.

Mă interesează că jumătate din Bucureşti nu are apă caldă.

Mă interesează să respir un aer curat, nu cel mai poluat din ţară”, a scris, lunis eară, pe Facebook, preşedintele PNL Sector 3.

Acesta afirmă că nu este interesat de ” subiecte fără relevanţă reală”.

”Nu cred că este atât de relevant dacă punem ori nu palmieri, plopi sau mandarini în Capitala României. În mod sigur, palmierii nu sunt prima opţiune. Sau vreo opţiune”, a mai scris Baciu.

Acesta afirmă, de asemenea, că bucureştenii sunt interesaţi de faptul că sunt ”hectare de parcuri retrocedate dubios”.

”Spre exemplu, în cele 11 hectare din parcul IOR, în această perioadă, se taie copacii. Asta mă preocupă. Pe mine şi pe bucureşteni. Apropo, s-a mai auzit ceva de analiza legalităţii dispoziţiei de retrocedare?”, a mai scris liderul PNL Sector 3.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat ”o surpriză” – plantarea de palmieri în zona Pieţei Unirii, unde se fac lucrări de amenajare a spaţiului verde.

Primăria Capitalei a transmis, luni, că palmierii au fost plantaţi ilegal şi vor fi scoşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.