Prim-ministrul Marcel Ciolacu a discutat, luni, cu mareşalul Senatului Poloniei Małgorzata Kidawa-Błońska despre faptul că ţara noastră şi Polonia sunt hotărâte să-şi dezvolte în continuare cooperarea dinamică în cadrul NATO, UE şi formate regionale relevante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Discuţii productive cu mareşalul Senatului Poloniei Małgorzata Kidawa-Błońska. România şi Polonia sunt hotărâte să-şi dezvolte în continuare cooperarea dinamică în cadrul NATO, UE şi formate regionale relevante”, a scris Marcel Ciolacu, luni pe reţeaua X, fostă Twitter.
 
Anterior întâlnirii de la Palatul Victoria, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a avut luni o întrevedere cu doamna Małgorzata Kidawa-Błońska, mareşalul Senatului Republicii Polone, după care a afirmat că aceasta i-a transmis că Varşovia sprijină România necondiţionat în procesul de aderare deplină la spaţiul Schengen şi la OCDE.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.