Un avion de mici dimensiuni a aterizat de urgenţă, duminică după-amiază, pe un teren din judeţul Alba. Pilotul a scăpat teafăr, deşi aeronava a ajuns cu plafonul pe sol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a produs sâmbătă, în comuna Vinţu de Jos din judeţul Alba. La faţa locului au intervenit echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
„Un urma unui apel prin 112 a fost semnalat faptul că un avion de mici dimensiuni a fost nevoit să aterizeze forţat în localitatea Vurpăr, comuna Vinţu de Jos. De îndată, la faţă locului s-a deplasat un echipaj de stingerea cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor medical din cadrul Secţiei de Pompieri Sebeş”, transmite ISU Alba. 
Echipajele medicale au evaluat starea pilotului, constatând că acesta nu a suferit leziuni. Bărbatul, care a refuzat transportul la spital, a scăpat teafăr în condiţiile în care avionul la manşa căruia se afla a ateriza cu plafonul pe sol.
Foto: ISU Alba
Foto: ISU Alba
 
Foto: ISU Alba
Foto: ISU Alba
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.