Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut luni o întrevedere cu doamna Małgorzata Kidawa-Błońska, Mareşalul Senatului Republicii Polone, el afirmând că oficiala poloneză i-a transmis că Varşovia ne sprijină necondiţionat în procesul de aderare deplină la Spaţiul Schengen şi la OCDE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Avem multe în comun, România şi Polonia fiind ţări care au suferit în perioada comunistă, au traversat o tranziţie greoaie, iar acum performează în Uniunea Europeană. Şi provocările prezentului sunt asemănătoare: şantajul energetic rusesc, ameninţările Moscovei şi efectele războiul din Ucraina”, a transmis preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă. 
 
Ciucă arată că preşedinta Senatului polonez l-a asigurat că Varşovia ne sprijină necondiţionat în procesul de aderare deplină la Spaţiul Schengen şi la OCDE.
 
”Am apreciat, de asemenea, susţinerea fermă pe care Polonia o acordă parcursului european al Republicii Moldova şi al Ucrainei”, a mai spus Ciucă în postare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.