Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că a avut o discuţie informală cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu care ”nu s-a referit la PNL”. Iohannis nu a vrut să precizeze dacă a avut întâlniri informale şi cu alţi politicieni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut o discuţie cu domnul Tăriceanu, o discuţie informală, o discuţie politică şi nu s-a referit la PNL”, a spus preşedintele Iohannis.

Întrebat de jurnalişti despre ceea ce a discutat cu liderul ALDE, Klaus Iohannis a spus că nu doreşte să intre în detaliile acestei discuţii.

Întrebat dacă a discutat cu Tăriceanu despre desemnarea acestuia ca prim-ministru, şeful statului a răspuns: ”Nu am discutat aşa ceva, nici nu era cazul. Aia cu premierul era după consultări”.

Preşedintele nu a vrut să precizeze dacă a avut discuţii şi cu alţi politicieni. Întrebat dacă a avut discuţii cu alţi lideri politici, cum ar fi Traian Băsescu, preşedintele Iohannis a răspuns: ”Asta nu o să vă spun”.

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, dar nu la Palatul Cotroceni, iar în această perioadă ”anumite contacte nu ar trebui să surprindă pe nimeni”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.