Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi, la Parlament, că s-ar fi aşteptat ca discursul preşedintelui Klaus Iohannis să fie de unitate şi să îndemne la calm şi stabilitate, însă şeful statului a ales să vorbească despre „divizare, despre parlamentari buni şi parlamentari răi, despre români buni şi români răi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am asistat la discursul preşedintelui din Parlament, trebuie să spun din capul locului că m-aş fi aşteptat să fie un discurs de unitate, un discurs de îndemn la calm şi la stabilitate. Din păcate, preşedintele a ales să vorbească în continuare despre divizare, despre parlamentari buni şi parlamentari răi, despre români buni şi români răi”, a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a susţinut că alegerile anticipate nu reprezintă o soluţie.

„Sunt de acord însă cu dumnealui că alegerile anticipate nu reprezintă o soluţie. Am înţeles îndemnul ca Guvernul să fie unul performant şi puternic, în sensul ăsta şi îndemnul meu este să lase Guvernul în pace să guverneze, pentru că programul de guvernare este un program bun, iar românii aşteaptă să fie pus în practică. Dacă lăsăm Guvernul să guverneze bine, atunci toată ţara va avea de câştigat şi toţi indicatorii macroeconomici la care făcea referire şi care într-adevăr sunt buni, vor fi menţinuţi şi îmbunătăţiţi”, a completat preşedintele PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.