Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că liberalii nu au discutat, în partid, ”absolut deloc” ideea retragerii din Guvern a miniştrilor, înainte de finalul acestui an. În ceea ce priveşte părerile unora dintre membrii PNL conform cărora partidul ar trebui să iasă de la guvernare, Ciucă susţine că ”asta e frumuseţea în interiorul Partidului Naţional Liberal: sunt discuţii, sunt idei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat joi seară, la Digi 24, dacă se retrag anul acesta miniştrii PNL din Guvern, Nicolae Ciucă a răspuns negativ. Totodată, întrebat dacă a existat, la nivelul partidului, o discuţie pe acest subiect, liderul liberal a răspuns: ”Absolut deloc”.
 
”Mandatele nici nu se capătă şi nici nu se depun atât de uşor”, a afirmat Ciucă. 
 
În legătură cu vocile liberalilor care sunt de părere că partidul ar trebui să iasă de la guvernare, liderul PNL a afirmat: ”Vedeţi, asta e frumuseţea în interiorul Partidului Naţional Liberal: sunt discuţii, sunt idei, ele trebuie dezbătute, aşezate la masă şi fiecare vine cu argumente, dar, după discuţii şi după argumentare, deciziile în Biroul Politic Naţional, că până la urmă şi eu şi toţi membrii de partid avem o sigură responsabilitate, să respectăm deciziile Biroului Politic Naţional. (...)  Eu sunt foarte de acord cu aceste discuţii, să fie argumentate, nu aruncate de niciunde fără să aibă niciun fel de suport logic”.
 
Ciucă e de părere că ”viaţa noastră ar fi monotonă, inclusiv în partid” dacă unii dintre politicieni nu ar emite păreri proprii cu privire la diverse situaţii de pe scena politică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.