Liderul PNLNicolae Ciucă a avertizat miercuri că miniştrii care nu fac analize serioase în ceea ce priveşte reducerea posturilor de şefi şi nivelul salariilor ”pleacă acasă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, preşedintele Senatului, Nicolae-Ionel Ciucă, secretarul general al PNL, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Lucian Bode, prim-vicepreşedinţii PNL, miniştri şi secretari de stat ai PNL, au participat miercuri la o şedinţă de coordonare a activităţii politice şi guvernamentale.

Surse participante la întâlnire au afirmct că Ciucă i-a avertizat pe miniştri liberali în legătură cu aplicarea măsurilor de reducere a cheltuielilor din aparatul de stat.

”Cine nu face serios analiza pe reducerea posturilor de şefi care nu se justifică şi pentru stabilirea unor salarii corecte pentru ei, pleacă acasă urgent”, ar fi spus liderul liberal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.