Un minor palestinian, Mohamed Fayez Balhan, în vârstă de 15 ani, a fost ”ucis cu gloanţe reale de către ocupaţia” israeliană, care l-a împuşcat în cap şi în piept, într-o operaţiune militară în tabăra de refugiaţi Aqabat Jaber, în apropiere de Ierihon, în Cisiordania ocupată, anunţă luni într-un comunicat Ministerul palestinian al Apărării, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi palestinieni au fost răniţi în această operaţiune militară sraeliană în tabăra de refugiaţi, potrivit aceleiaşi surse.

Armata israeliană a anunţagt într-un scurt comunicat că ”forţe de securitate efectuează o operaţiune la Aqabat Jaber”, fără să ofere imediat alte detalii.

Această operaţiune are loc la o zi după funeraliile a doi tineri israelieni ucişi vineri într-un atac palestinian, în zona Ierihon.

Tensiunile au crescut începând de miercuri, când forţe israeliene au pătruns luat cu asalt Moscheea al-Aqsa din Ierusalim, al treilea cel mai sfânt loc al islamului, urmată de un val de condamnări internaţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.