O navă tip cargo se află în pericol de scufundare în rada exterioară a Portului Constanţa, iar două ambarcaţiuni aparţinând Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) s-au deplasat în zonă pentru a acorda asistenţă. Căpitănia Portului Constanţa a decis ca nava Jetmax 2 să fie remorcată până în rada interioară a portului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ARSVOM a transmis că a fost dispusă de către Căpitănia Portului Constanţa remorcarea navei Jetmax 2 până în rada interioară a Portului.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
De asemenea, nava Brizo a ARSVOM a fost direcţionată către bază, de unde va lua pompe submersibile pentru scoaterea apei de la bordul Jetmax 2.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ARSVOM a anunţat că miercuri, în jurul orei 15.00, nava Sar Phoenix, aparţinând Agentiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare a plecat spre rada exterioara a Portului Constanţa pentru a acorda asistenţă unei nave tip general cargo, aflată în pericol de scufundare. 
 
“Nava JETMAX 2, sub pavilion Vanuatu, prezintă înclinare babord 15° şi pană de curent. Sub alerta MRCC,  în zonă a ajuns şi remorcherul Brizo, aparţinând ARSVOM, care de asemenea stă în asistenţă, aşteptând noi indicaţii”, a precizat ARSVOM. 
 
Nava transportă grâu, iar la bord se află opt persoane. 
 
Operaţiunea este în plină desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.