Peste 60 de poliţişti au participat, joi, la percheziţiile care s-au desfăşurat la locuinţele unor suspecţi de tentativă de omor acuzaţi că au agresat un bărbat cu care unul dintre membrii grupării s-a certat în trafic în noiembrie 2015, printre suspecţi făcând parte şi Daniel Emmanoil Chatzakis, bărbatul filmat în august anului 2015 când pălmuia o femeie pe plajă, în Mamaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agresiunea a fost reclamată poliţiei în noiembrie 2015. Atunci, doi conducători auto s-au şicanat în trafic, iar unul dintre ei a cerut sprijin de la mai mulţi apropiaţi care au venit şi au lovit cu maşina autovehiculul în care se afla victima. Şoferul a fost bătut şi înjunghiat de mai multe ori, arată Poliţia Capitalei.

Patru mandate de percheziţie au fost puse, joi în aplicare de Poliţia Capitalei, Serviciul Grupuri Infracţionale Violente iar 13 persoane au fost conduse la audieri.

Printre persoanele vizate de anchetă se numără şi Daniel Emmanoil Chatzakis, bărbatul care a fost filmat în august 2015 în timp ce scuipa şi pălmuia o femeie de 50 de ani pe plaja Alandala din staţiunea Mamaia.

La câteva zile după ce presa a publicat numele bătăuşului acesta şi-a cerut scuze pe contul său de Facebook.

„Încep prin a-mi cere scuze faţă de femeia respectivă, public. Această «gorilă», ţin să vă spun că are un suflet şi o familie acasă. Am fost provocat, am încercat să îi explic, vorbindu-i frumos, dar nici aceasta nu a fost o doamnă. Mi-a înjurat ceea ce am mai de preţ pe lumea aceasta şi anume familia. Nu suntem nici interlopi, nici "ţigani jegoşi"... suntem oameni muncitori, ne câştigăm pâinea aşa cum ştim, nu cerşim, nu dăm în cap! Cât despre presă, nu am cuvinte! Un amalgam de minciuni! Îmi blamează numele şi familia în necunoştinţă de cauză ! Unde a fost atunci când am reprezentat Romania, prin prisma sportului, în diverse ţări?”, a scris Chatzakis în august 2015 pe contul său de Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.