Peste 800 de exploatări forestiere, ocoale silvice şi locuri de depozitare a lemnului au fost verificate de poliţişti în ultima săptămână, fiind constatate aproape 180 de infracţiuni şi aplicate peste 2.000 de amenzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, în perioada 25 - 31 ianuarie poliţiştii au organizat 930 de acţiuni şi controale în fondul forestier naţional şi în locuri de depozitare sau comercializare a lemnului, fiind verificate 75 de exploatări forestiere, 57 de instalaţii de depozitare şi 46 de ocoale silvice şi structuri subordonate. 

Au fost constatate 177 de infracţiuni, pentru care sunt cercetate 104 persoane, în cazul a trei dintre acestea fiind dispuse măsuri preventive. De asemenea, poliţiştii au dat 2.057 de amenzi în valoare totală de peste 822.000 de lei şi au dispus confiscarea a 526 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 250.000 de lei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.