Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a încheiat, miercuri seară, o misiune care a vizat transportul unor organe prelevate din Bulgaria Către România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În aceste momente, avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a încheiat o misiune specială externă, ce a constat în transportul unei echipe medicale pentru transplant şi a organelor prelevate, din Bulgaria în România”, a transmis, miercuri seară, Inspectoratul General al Aviaţiei.

Sursa citată a precizat că, în mai puţin de o oră, echipajul avionului a reuşit să transporte echipa medicală şi doi rinichi prelevaţi pentru transplant, din Sofia la Iaşi.

”Rinichii urmează să ajungă la doi cetăţeni români, a căror singură şansă la o viaţă normală este transplantul. Împreună, toţi cei implicaţi în executarea acestei misiuni, au format o echipă care a făcut ca drumul de la donator la primitori să fie parcurs fără probleme şi în timp util”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.