Un asistent medical de la un spital din Târgovişte a fost reţinut, fiind acuzat că a agresat fizic două minore, de 13 şi 17 ani, internate la secţia de Psihiatrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asistentul medical acuzat că a agresat două fete bolnave are de 33 de ani şi este din localitatea Brăneşti.

Marţi, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au făcut la domiciliul bărbatului o percheziţie în cadrul căreia au fost descoperite şi indisponibilitate mai multe bunuri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Din investigaţiile efectuate a reieşit că acesta, având calitatea de asistent medical la secţia de Geriatrie din cadrul unei unităţi spitaliceşti din Târgovişte, ar fi agresat fizic două minore, de 13 şi 17 ani, care ar fi fost internate la secţia de Psihiatrie”, transmite Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

Asistentul a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive, precizează oficialii Poliţiei Dâmboviţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.