Filmul „Your Place or Mine”, în regia lui Aline Brosh McKenna, cu Reese Witherspoon şi Ashton Kutcher în rolurile principale, este disponibil de vineri pe Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum ar fi dacă ai putea face schimb de vieţi cu prietenul tău cel mai bun care locuieşte în cealaltă parte a ţării? Ei, bine, urmează să aflăm de la Reese Witherspoon şi Ashton Kutcher în Your Place or Mine, o nouă comedie romantică regizată de Aline Brosh McKenna („The Devil Wears Prada”, „My Crazy Ex-Girlfriend”, „27 Dresses”, „Morning Glory”).

Debbie (Witherspoon) şi Peter (Kutcher), sunt prieteni de peste două decenii şi păstrează legătura, în ciuda faptului că locuiesc pe coaste diferite ale Statelor Unite. Ei sunt, de asemenea, şi firi total opuse: Debbie este mamă singură şi contabilă a cărei viaţă în Los Angeles este planificată până la nano-secundă, în timp ce Peter este director de marketing şi scriitor aspirant a cărui viaţă în New York se schimbă la fel de repede ca şi iubitele. Dar când circumstanţele îi aduc în situaţia de a prelua casele şi responsabilităţile celuilalt timp de o săptămână, îşi dau seama că poate au trăit viaţa pe care au crezut că o vor, în loc de cea de care aveau cu adevărat nevoie.

Produs de Jason Bateman, Michael Costigan, Reese Witherspoon, Lauren Neustadter, Aline Brosh McKenna, filmul îi are în distribuţie pe: Jesse Williams, Zoë Chao, Welsey Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, cu Tig Notaro şi Steve Zahn. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.