Scenarista filmului "Dirty Dancing", Eleanor Bergstein, a declarat într-un interviu pentru BBC Radio 4 că se gândeşte să scrie continuarea poveştii de dragoste din Catskills, unul dintre motive fiind discuţia despre avort care a izbucnit în campania electorală din Statele Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă gândesc că aş fi pregătită să scriu continuarea", a spus Eleanor Bergstein la BBC. Ea a amintit că în film era vorba şi despre un avort ilegal, temă care a revenit în actualitate odată cu alegerea lui Donald Trump la conducerea SUA. 

"Toate aceste lucuri au revenit în actualitate. Toate aceste bătălii pe care le-am crezut câştigate într-un anumit fel... au revenit acum", a mai spus ea, adăugând că, dacă personajul Baby din film ar fi real, ar ieşi în stradă pentru apărarea drepturilor femeilor.

Despre personajele din celebra peliculă ea a spus că sunt "unice şi au construit împreună o realitate la fel de unică, pe care acum îmi doresc să o dezvolt". 

"Dirty Dancing", regizat de Emilio Ardolino şi apărut în 1987, îi are ca protagonişti pe Patrick Swayze şi Jennifer Grey. 

Filmul vorbeşte despre dragoste, maturizare şi cum să dansezi mambo într-o perioadă conservatoare. 

Patrick Swayze a murit în 2009. În 2004, a apărut ca star invitat în "Dirty Dancing: Havana Nights".

O variantă pentru televiziune a filmului original, cu Abigail Breslin şi Nicole Scherzinger, va fi difuzat anul acesta. . 
 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.