Erin Andrews, prezentatoarea unui buletin de ştiri sportive pentru un post de televiziune, ale cărei imagini nud au fost publicate online fără voia ei, a primit din partea justiţiei americane despăgubiri de 55 milioane de dolari dolari, informează huffingtonpost.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Erin Andrews a fost filmată de Michael David Barrett în timp ce era goală, în camera ei de la hotelul Marriott din Nashville. Acele imagini au fost publicate apoi pe internet, în 2009. 

Jurnalista americană, care în acea perioadă lucra pentru postul ESPN, a declarat în faţa judecătorului că a fost profund traumatizată în urma acestui incident şi că, de atunci, verifică toate camerele de hotel în care se cazează, pentru a evita repetarea unor astfel de fapte.

Erin Andrews, care lucrează în prezent pentru Fox Sports, solicitase daune de 75 de milioane de dolari.

Avocaţii jurnalistei consideră că personalul hotelului Marriott din Nashville nu ar fi trebuit să îi comunice lui Michael David Barrett numărul camerei în care se cazase Erin Andrews şi că ar fi trebuit să nu îi închirieze camera alăturată acesteia. 

Michael David Barrett a fost condamnat la 30 de luni de închisoare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.