J.J. Abrams, cineastul care a revitalizat franciza cinematografică ”Star Wars”, va produce un serial SF dramatic intitulat ”Glare”, despre colonizarea unei alte planete, cu episoade ce vor avea o durată de o oră, pentru postul de televiziune HBO, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

J.J. Abrahms va fi producător executiv alături de Ben Stephenson şi Javier Gullón, care este scenaristul proiectului.

Recent, J.J. Abrahms a fost producător executiv al primului sezon al serialului ”Westworld” difuzat de HBO, care va fi urmat de cel de-al doilea sezon în anul 2018.

Jeffrey Jacob Abrams, născut pe 27 iunie 1966, este un regizor, scenarist şi producător american, care s-a remarcat în televiziune şi cinematografie, abordând genuri şi stiluri diferite, precum dramă, acţiune şi SF. Este creator sau co-creator al mai multor seriale TV de mare succes, precum ”Felicity”, ”Alias”, ”Lost” şi ”Fringe” şi a câştigat două premii Emmy, în calitate de regizor şi producător al serialului ”Lost”.

În cinematografie, J.J. Abrams a regizat filme precum ”Star Trek” (2009) şi continuarea acestuia, ”Star Trek Into Darkness” (2013), ”Mission: Impossible III” (2006) şi ”Super 8” (2011). Cel mai recent film regizat de cineastul american este ”Star Wars: Trezirea Forţei”, al şaptelea lungmetraj din seria ”Războiul Stelelor”, care a generat încasări de peste 2,04 miliarde de dolari pe plan mondial.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.