Ed Sheeran a căzut de pe bicicletă şi şi-a rupt braţul drept. Artistul britanic şi-ar putea amâna mai multe concerte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare pe Instagram, el a scris: „Am avut un accident cu bicicleta. Aştept recomandarea medicului, care s-ar putea să afecteze concerte viitoare”.

Artistul în vârstă de 26 de ani se află acum într-o pauză a turneului, însă el trebuia să fie reluat săptămâna viitoare în Taipei.

Sheeran mai are 14 concerte programate pentru anul acesta în Asia - în Japonia, Coreea de Sud şi Thailanda -, iar din martie 2018, turneul „Divide” va continua în Australia.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Framlingham (Suffolk), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri şi 27 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti şi peste 20 de videoclipuri muzicale. Cel mai nou material discografic al său, intitulat ”÷ (Divide)”, a apărut pe 3 martie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.