Analistul politic care a fost întrerupt de copiii lui în timp ce acorda un interviu pentru BBC News despre Coreea de Sud a vorbit alături de soţia lui, marţi, despre acel incident amuzant care a devenit viral pe internet, declarând că a fost îngrijorat că televiziunea britanică nu îl va mai contacta niciodată, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce Robert Kelly, profesor de Ştiinţe Politice la Universitatea Pusan National din Coreea de Sud, aflat în biroul din locuinţa sa, vorbea despre Coreea de Sud într-un interviu transmis live de BBC, unul dintre copiii lui a intrat jovial în încăpere şi s-a apropiat de el.

La câteva secunde, a apărut în încăpere şi un bebeluş într-un premergător, urmat de o tânără grăbită să scoată ambii copii din cadru.

În interviul acordat miercuri televiziunii BBC, Robert Kelly a dezvăluit că tânăra care a apărut în imagine este soţia sa, contrar speculaţiilor potrivit cărora femeia ar fi fost bona copiilor sau menajera. Profesorul a precizat că speculaţiile în privinţa soţiei sale au fost stânjenitoare.

Pe de altă parte, soţia analistului politic a spus că speră ca internauţii vor pune capăt controverselor pe această temă. ”Nu sunt bona – acesta este adevărul – aşa că sper să înceteze disputa”, a declarat ea.

”Toate persoanele pe care le cunoaştem consideră că incidentul a fost extrem de amuzant. Înţelegem de ce oamenii se amuză pe seama videoclipului”, a spus profesorul într-un interviu acordat lui James Menendez, prezentatorul BBC căruia i-a acordat şi primul interviu, întrerupt de copiii lui.

”Am râs mult, dar, totuşi, mai mult ne-am îngrijorat”, a intervenit soţia lui, Jung-a Kim.

Profesorul de Ştiinţe Politice a explicat că el şi soţia lui au fost îngrijoraţi că BBC nu îi va mai contacta niciodată.

”Aceasta a fost prima noastră reacţie – am fost îngroziţi că ne-am distrus iremediabil relaţia cu dumneavoastră (BBC, n.r.)”, a spus analistul politic.

Robert Kelly a declarat pentru The Wall Street Journal că fiica sa, în vârstă de patru ani, era jovială atunci când i-a întrerupt interviul pentru că tocmai îşi sărbătorise ziua de naştere la grădiniţă.

”Imediat ce a deschis uşa i-am văzut imaginea pe ecran”, a mai spus el.

Robert Kelly a încercat să îi îndrepte atenţia fiicei sale spre câteva jucării, sperând că BBC va modifica unghiul camerei sau va difuza imagini cu Park Geun-hye, fosta preşedintă a Coreei de Sud.

Totuşi, imaginile transmise din studioul profesorului au continuat să fie difuzate, iar în scurt timp a apărut în cadru şi fiul său, în vârstă de opt luni, aflat într-un premergător.

Robert Kelly a mai explicat că incidentul s-a produs din vina lui, pentru că nu a încuiat uşa biroului său, aşa cum procedează în mod obişnuit.

Profesorul a mai declarat că speră ca incidentul să nu îl afecteze profesional pe termen lung.

”Sunt «tatăl de la BBC» de o vreme, aşa că sper că oamenii îmi vor mai citi lucrările. Dacă vom mai vorbi despre incident peste 6 luni, atunci voi fi jenat”, a spus el, potrivit Reuters.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.