Cântăreaţa Adele, care a revenit pe scena muzicală în 2015 după o pauză de trei ani, îşi va lua o vacanţă de aproximativ cinci ani, începând din noiembrie, după încheierea turneului său mondial, care include 105 concerte, afirmă presa britanică, citată de contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Sun, artista în vârstă de 27 de ani doreşte să se folosească de această pauză în carieră pentru a petrece cât mai mult timp alături de fiul ei. Adele şi iubitul ei, Simon Konecki, au împreună un fiu, Angelo, în vârstă de trei ani. 

”Maternitatea reprezintă în continuare ceva foarte nou pentru ea şi nu doreşte să piardă nicio zi din copilăria lui Angelo. Fanilor le va fi foarte greu să audă aşa ceva”, a declarat o sursă din anturajul vedetei, citată de tabloidul britanic.

Adele, născută la Londra, se află în prezent la jumătatea secţiunii europene a turneului ei mondial. Următorul concert va avea loc la Birmingham , în 29 martie. 

Turneul mondial prin care Adele îşi promovează cel mai recent material discografic, intitulat ”25”, se va încheia pe 15 noiembrie, cu un concert la Ciudad de Mexico.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, ”25”, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015. ”Hello”, ”When We Were Young” şi ”All I ask” sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

Adele, născută pe 5 mai 1988, este o interpretă şi compozitoare din Marea Britanie, care a declarat de mai multe ori că se consideră ”o cântăreaţă soul care face muzică pop”. În 2008, şi-a lansat primul album de studio, ”19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică ”Noua Amy Winehouse”. În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, ”21”, care, graţie unor piese precum ”Rolling in the Deep”, ”Someone Like You” şi ”Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa ”Skyfall”, tema muzicală a filmului onomim din seria ”James Bond”, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Cel de-al treilea album de studio, ”25”, lansat în noiembrie 2015, include single-ul ”Hello” şi a ocupat primul loc în topurile muzicale din multe ţări. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.