Actriţa britanică Angela Lansbury, cunoscută pentru rolul Jessica Fletcher pe care l-a interpretat în serialul de televiziune ”Verdict crimă/ Murder, She Wrote”, a negat că va juca un rol în două episoade din cel de-al şaptelea sezon al serialului HBO ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, care va fi lansat în vara anului 2017, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ziarul german Bild a scris că Angela Lansbury, care a intepretat rolul Jessica Fletcher în perioada 1984 - 1996, ar urma să apară în două episoade ale celui de-al şaptelea sezon ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, pentru care ar filma timp de patru zile.

Însă, reprezentantul actriţei în vârstă de 90 de ani a infirmat informaţia. ”Nu este adevărat”, a spus el.

Săptămâna trecută, a fost anunţat că actorul englez Jim Broadbent, premiat cu Oscar în 2002, pentru rolul secundar din ”Iris”, va interpreta un rol important în cel de-al şaptelea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”.

Cel de-al şaptelea sezon al serialului va fi penultimul şi va avea premiera pe HBO în vara anului viitor. Cel de-al optulea şi ultimul sezon ar urma să aibă premiera în anul 2018.

Producţia pentru cel de-al şaptelea sezon a început în Irlanda de Nord. Filmările ar fi început săptămâna trecută pe aceleaşi platouri unde au fost turnate cele mai multe secvenţe din serial, dar şi în Spania şi Islanda.

Actriţa Angela Lansbury, în vârstă de 90 de ani, a avut o carieră de succes în teatru şi a câştigat cinci premii Tony din şapte nominalizări. A obţinut cel mai recent dintre aceste trofee în 2009, pentru rolul din spectacolul ”Blithe Spirit”.

În pofida succesului din teatru, vedeta britanică este cel mai bine cunoscută pe plan internaţional graţie rolului principal pe care l-a interpretat în serialul TV american ”Verdict crimă/ Muder, She Wrote”, care a fost difuzat timp de 12 sezoane, din 1984 până în 1996.

Angela Lansbury a primit şi trei nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele ”Lumina de gaz/ Gaslight”, ”Portretul lui Dorian Grey/ The Picture of Dorian Grey” şi ”Candidatul manciurian/ The Manchurian Candidate”, şi a fost recompensată cu un Oscar onorific în 2014. De asemenea, cunoscuta actriţă a câştigat şase Globuri de Aur şi a primit 15 nominalizări la premiile Primetime Emmy.

Show-ul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a fost recompensat cu un număr record de premii Primetime Emmy - 11 - la o singură ediţie, în 2015, iar în acest an a fost nominalizat la 23 de categorii.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.