Tarom reia, parţial, zborurile către aeroportul Zaventem din Bruxelles de marţi, 5 aprilie, în urma redeschiderii aeroportului, după atentatele teroriste din urmă cu două săptămâni, a anunţat luni compania aeriană de stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Tarom va relua operarea cursei RO373/4 Bucureşti-Bruxelles şi retur, pe care vor fi mutaţi şi pasagerii care au bilet pentru zborul RO371/2 în perioada 5-8 aprilie.
Avionul va decola din Bucureşti la ora 16.50, cu aterizare la ora 18.40, iar pentru retur orarul de zbor este 19.25-23.05.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ţinând cont de faptul că aeroportul Zaventem este parţial operaţional, pentru moment, sunt anumite restricţii pe aeroport şi, de aceea, pasagerii sunt rugaţi să consulte, înaintea călătoriei, site-ul aeroportului BRU.

Compania precizează că transportul public un a fost reluat, iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private şi taxiuri. Totodată, serviciile speciale nu pot fi asigurate deocamdată, precum cel de minor neînsoţit sau cel de transport al animalelor.

Însoţitorii pasagerilor nu au acces în aeroport, cu excepţia celor care însoţesc pasagerii cu mobilitate redusă.

Tarom a anunţat vineri că a redirecţionat toate cursele de pe ruta Bucureşti-Bruxelles, din perioada 3-9 aprilie, către un alt aeroport din Belgia, cel din Ostende Bruges, în condiţiile în care aeroportul Bruxelles Zaventem era închis încă.

După atentatele teroriste din urmă cu două săptămâni, Tarom a anulat sau redirecţionat spre Amsterdam toate cursele prevăzute spre Bruxelles. Până la atentate, compania opera zilnic, în mod obişnuit, două curse dus-întors pe ruta Bucureşti-Bruxelles. 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.