Compania aeriană de stat Tarom a anulat şi cursele de joi, vineri şi sâmbătă pe ruta Bucureşti-Bruxelles, în condiţiile în care aeroportul Bruxelles Zaventem operează la o capacitate redusă, după atentatele teroriste de săptămâna trecută, şi a reprogramat toţi pasagerii care aveau bilete pe cursele anulate pentru zborurile operate pe ruta Bucureşti-Amsterdam, a anunţat, miercuri, compania aeriană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aeroportul Bruxelles Zaventem a fost redeschis parţial miercuri, însă funcţionează la o capacitate de doar 20%. Directorul aeroportului, Arnaud Feist, a anunţat marţi că va dura cel puţin câteva luni pentru ca aeroportul să fie complet operaţional după atentatele de săptămâna trecută, care au devastat terminalul de plecări. 

Joi, Tarom are programată o cursă pe ruta Bucureşti-Amsterdam şi retur, cu plecare la ora 9.00 din Bucureşti, pentru care au fost reprogramaţi pasagerii cu bilete pe cursa de Bruxelles.

Pentru vineri, pasagerii au fost reprogramaţi pentru cursa de Amsterdam cu plecare la ora 16.30 din Bucureşti, iar sâmbătă, călătorii au la dispoziţie cursa Bucureşti - Amsterdam şi retur, cu plecare de pe aeroportul Otopeni la ora 9.00. 

"Compania reaminteşte pasagerilor care deţin bilete pe zborurile de Bruxelles anulate din perioada 31 martie - 2 aprilie 2016 că pot solicita reprogramarea pentru alte zile sau destinaţii operate de Tarom, fără costuri suplimentare", se precizează în comunicatul Tarom, transmis miercuri. 

După atentatele de săptămâna trecută, Tarom a anulat sau redirecţionat  spre Amsterdam toate cursele prevăzute spre Bruxelles. Până la atentate, compania opera zilnic, în mod obişnuit, două curse dus-întors pe ruta Bucureşti-Bruxelles.  

În ultima săptămână, operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.