Trenul InterRegio care a plecat miercuri din Constanţa către Bucureşti la ora 7.30 avea deja 206 de minute întârziere la ora 12.00, când trecuse de podul de la Cernavodă, a anunţat CFR SA, compania care administrează infrastructura de cale ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe ruta Bucureşti – Constanţa este una dintre cele mai grele situaţii de pe reţeaua feroviară, în condiţiile în care se circulă cu plug antemergător.

”În cursul acestei dimineţi am încercat realizarea unei legătură dus de la Bucureşti (9:30 plecare programată, 11h05 plecare reală) către Constanţa şi retur (07h30 plecare din Constanţa; la ora 12.00 trecuse de Pod Cernavodă cu 206 minute intarziere)”, se arată în comunicatul CFR SA.

De asemenea, şi în după-amiaza zilei de miercuri CFR SA şi CFR Călători încercă să realizeze legătura dintre aceste oraşe. Către Constanţa va pleca un tren din Capitală la ora 19.00, iar către Bucureşti Nord va pleca un tren din Constanţa la ora 20.30.

În prezent, există în staţionare temporară, la intrarea în Capitală, şase trenuri de călători, acestea urmând să fie înscrise pentru garare pe liniile din Gara de Nord.

Totodată, trenurile care trebuie să sosească în Gara de Nord au întârzieri şi de peste patru ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...