Călătorii din trenul InterRegio 1862, care circula pe ruta Constanţa-Feteşti-Iaşi, au fost preluaţi de un tren suplimentar, după ce plugul locomotivei s-a rupt la impactul cu un corp străin în cursul nopţii, potrivit unui comunicat publicat miercuri de compania care administrează infrastructura de cale ferată, CFR SA. În prezent, trenurile care trebuie să sosească în Gara de Nord au întârzieri şi de peste patru ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Impactul a avut loc între staţiile Dorobanţi şi Medgidia, iar călătorilor li s-a asigurat în gara Constanţa asistenţă, ceai şi alimente.

”Pentru continuarea călătoriei, pasagerii au fost preluaţi de trenul suplimentar 12096 care a plecat din Constanţa în cursul dimineţii, la ora 07:30, spre Bucureşti, cu plug de zăpadă antemergător, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile”, se arată în comunicat.

CFR SA a anunţat suplimentarea numărului angajaţilor care intervin pentru deszăperirea aparatelor pe toate liniile care asigură intrarea şi expedierea garniturilor în şi din Gara de Nord.

În Gara de Nord, la ora 12.00, existau întârzieri de circa patru ore pentru trenurile care trebuie să sosească din Vatra Dornei, Satu Mare, Ploieşti şi Sighetu Marmaţiei. La plecări, există întârzieri de peste două ore pentru trenurile care pleacă către destinaţiile Ploieşti, Braşov, Braşov şi Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.