Dominic Thiem, în vârstă de 30 de ani, câştigător al US Open în 2020, a anunţat că îşi va încheia cariera în acest sezon. Austriacul nu şi-a mai revenit după accidentarea la încheietura mâinii drepte, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sezonul 2024 va fi ultimul meu sezon". Cu aceste câteva cuvinte, austriacul Dominic Thiem a anunţat vineri, în social media, sfârşitul iminent al carierei sale.

Câştigătorul US Open 2020 a explicat că nu şi-a mai revenit după accidentarea la încheietura mâinii drepte suferită în 2021. De atunci, fostul nr. 3 mondial nu a mai revenit la nivelul care i-a permis să câştige un Grand Slam şi să dispute alte trei finale majore (două la Roland Garros şi una la Australian Open).

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.