Fire 7, tableta ieftină de 7 inch a gigantului american Amazon, are o nouă versiune, care aduce câteva noutăţi notabile, în frunte cu suportul pentru USB-C.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amazon spune că noua versiune de Fire 7, care foloseşte vechiul design, va fi cu 30% mai rapidă decât cea anterioară, un rol în acest sens jucându-l dublarea cantităţii de memorie RAM, de la 1GB la 2GB.

Autonomia ar trebui să fie şi ea mai mare cu 40%, conform companiei americane, care estimează că aceasta va funcţiona 10 ore când este folosită pentru navigare web şi video.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cu această ocazie, Fire 7, la fel ca şi cea mai nouă versiune de Kindle, trece la o conexiune USB-C, renunţându-se la vechiul micro-USB.

În pachet este inclus şi un încărcător, însă acesta este de doar 5W, ceea ce înseamnă că alimentarea tabletei se va face destul de încet.

Noua tabletă Fire 7 vine cu o scumpire semnificativă. Versiunea cu reclame costă 60 de dolari în loc de 50 de dolari, în vreme ce varianta fără reclame poate fi cumpărată cu 75 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.