Fire 7, tableta ieftină de 7 inch a gigantului american Amazon, are o nouă versiune, care aduce câteva noutăţi notabile, în frunte cu suportul pentru USB-C.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amazon spune că noua versiune de Fire 7, care foloseşte vechiul design, va fi cu 30% mai rapidă decât cea anterioară, un rol în acest sens jucându-l dublarea cantităţii de memorie RAM, de la 1GB la 2GB.

Autonomia ar trebui să fie şi ea mai mare cu 40%, conform companiei americane, care estimează că aceasta va funcţiona 10 ore când este folosită pentru navigare web şi video.

Cu această ocazie, Fire 7, la fel ca şi cea mai nouă versiune de Kindle, trece la o conexiune USB-C, renunţându-se la vechiul micro-USB.

În pachet este inclus şi un încărcător, însă acesta este de doar 5W, ceea ce înseamnă că alimentarea tabletei se va face destul de încet.

Noua tabletă Fire 7 vine cu o scumpire semnificativă. Versiunea cu reclame costă 60 de dolari în loc de 50 de dolari, în vreme ce varianta fără reclame poate fi cumpărată cu 75 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.