Regizorului francez Claude Lelouch, în vârstă de 80 de ani, i-au fost furate săptămâna trecută, potrivit Le Parisien, două valize, una dintre ele conţinea şi singurul scenariu al filmului "Oui et Non", noul său proiect, precum şi notiţe de 50 de ani. Filmările vor fi întârziate un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Furtul a avut loc pe bulevardul Hoche, în departamentul 8 al Parisului, în faţa casei de producţie Les Films 13, când cineastul s-a întors din vacanţă, potrivit Le Figaro. 

Pentru Claude Lelouch, care "a lansat un apel" jefuitorilor săi şi "aşteaptă un miracol", bunurile reprezintă o comoară preţioasă care a dispărut pentru că este vorba de unicul exemplar al muncii sale. Ceea ce este mai rău, i-au fost furate şi caietele cu notiţe pe care le-a scris de-a lungul a 50 de ani. 

"Mi-au furat valizele magice, cele care m-au însoţit toată viaţa şi în care era inspiraţia mea", a mărturisit el pentru Le Parisien, adăugând că a depus o plângere la Poliţie. 

Regizorul a pierdut odată cu scrierile sale şi 15.000 de euro, cheile, ceasul. 

Scenariul la "Oui et Non" era povestea a două mari familii care treversează un secol, din 1937 până în zilele noastre, prin muzică, cinema, politică. O frescă umană, în stil Lelouch. 

Pentru Franceinfo, realizatorul legendarului film "Un homme et une femme" a declarat că a fost obligat să amâne filmul "cel puţin un an". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.