Liderul USR, Cătălin Drulă, a afirmat, joi, la Iaşi, că discuţiile privind posibila retragere a lui Cătălin Cîrstoiu din postura de candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei arată nivelul de respect pe care îl arată Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă la adresa bucureştenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Drulă a afirmat, joi, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că nu îi este clar dacă PSD şi PNL îl vor menţine candidat pe Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, pentru că ”într-o zi îl retrag, în alta nu”.

”Asta arată cum tratează cei din PSD şi PNL Bucureştiul. Acesta este nivelul de respect pe care îl dau Bucureştiului Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă. Este nivelul de respect pe care îl dai unei puşculiţe pe care vrei s-o spargi. Pentru ei bugetul Bucureştiului e o puşculiţă şi vor să o spargă. Restul nu contează, important e cum găseşti un ciocan cu care să dai în ea. Ciocanul se numeşte Cîrstoiu deocamdată, dar nu îmi e clar dacă va rămâne acest candidat sau nu. După şapte ani cu un medic-spăgar, apoi după patru ani cu mafia Pandele-Firea şi căpuşarea bugetului, oamenii văd cum e în sfărşit să ai un primar serios”, a afirmat Cătălin Drulă.

Întrebat despre un posibil sprijin al PNL pentru Nicuşor Dan, Drulă a declarat că la Bucureşti PNL înseamnă PSD şi că ”un vot pentru PNL e un vot pentru PSD”.

”În Consiliul Gneral i-au blocat bugetul lui Nicuşor Dan şi au şantajat bucureştenii. Ei sunt înglobaţi în proiectul PSD, au candidaţi comuni, liste comune la Consilii Locale, şi-au făcut algoritmi între ei”, a mai spus preşedintele USR, Cătălin Drulă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.