Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă joi că a fost desemnat câştigătorul ultimului lot al A7 (Autostrada Moldova), finanţat prin PNRR, de acelaşi constructor român care a câştigat şi celelalte 2 loturi ale secţiunii Bacău-Paşcani. CNAIR arată că pe traseul acestui sector de autostradă vor fi construite 38 poduri şi pasaje, în lungime totală de 3.407 m.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE:  CNAIR a anunţat că, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor pentru Lotul 3, Mirceşti – Paşcani (judeţul Iaşi) din autostrada Bacău - Paşcani, parte a A7 (Autostrada Moldovei), CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire.

Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, cu preţul de 1.765.928.288,22 lei fără TVA. Durata de execuţie a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 10 ani.

Finanţarea acestui obiectiv este asigurată prin PNRR, precizează CNAIR. 

Lungimea acestui lot este de 28,09 km. Pe traseul acestui sector de autostradă vor fi construite 38 poduri şi pasaje, în lungime totală de 3.407 m.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 
ŞTIREA INIŢIALĂ: ”A fost desemnat câştigătorul ultimului lot al A7 (Autostrada Moldova), finanţat prin PNRR! Lotul 3 (Mirceşti-Paşcani) a fost adjudecat de acelaşi constructor român care a câştigat şi celelalte 2 loturi ale secţiunii Bacău-Paşcani”, precizează ministrul.
 
El arată că, pentru finalizarea lucrărilor pe cei 28 de km, constructorul are la dispoziţie 30 de luni. Contractul are o valoare de 1,76 miliarde de lei (fără TVA).
 
”Pe traseul acestui lot vor fi construite inclusiv 38 de poduri şi pasaje. Procedura de semnare a contractului poate fi demarată după 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii. În acest moment toate cele 13 loturi finanţate prin PNRR ale Autostrăzii Moldova (A7), cu o lungime totală de 320 de km, au constructori desemnaţi”, afirmă ministrul Transporturilor.
 
Contractele pentru construcţia a 7 loturi au fost deja semnate, iar 4 loturi sunt în construcţie, mai arată Sorin Grindeanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.