Premierul Nicolae Ciucă a felicitat, joi, echipa de fotbal a Universităţii de Vest din Timişoara la Jocurile Europene Universitare de la Lodz (Polonia), arătând că tinerii sportivi români şi-au demonstrat încă o dată valoarea şi îl bucură cu atât mai mult faptul că fac performanţă în sport şi, în acelaşi timp, sunt preocupaţi să-şi continue studiile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Tinerii sportivi români şi-au demonstrat încă o dată valoarea şi mă bucură cu atât mai mult faptul că fac performanţă în sport şi, în acelaşi timp, sunt preocupaţi să-şi continue studiile. Victoria echipei de fotbal a Universităţii de Vest din Timişoara la Jocurile Europene Universitare de la Lodz (Polonia) este o premieră pentru reprezentativa României la acest nivel şi sunt convins că sportul universitar românesc are de câştigat prin exemplul acestor tineri campioni. Sportul şi educaţia sunt indispensabile pentru ca tinerii şi copiii să se dezvolte armonios şi să-şi pună în valoare calităţile”, a scris premierul pe Facebook. 
 
Nicolae Ciucă i-a felicitat proaspeţii campioni universitari europeni la fotbal de la UVT pentru victoria excepţională obţinută în Polonia.
 
”Vă urez succes la competiţiile viitoare şi în viaţa de student!”, mai scrie premierul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.