Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că 2128 de aparate de iluminat stradal LED şi 713 aparate de iluminat pietonal au fost montate de echipele Companiei de Iluminat din luna decembrie până acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”2128 de aparate de iluminat stradal LED şi 713 aparate de iluminat pietonal au fost montate de echipele Companiei de Iluminat din luna decembrie până acum. Acestea au fost instalate pe unele dintre cele mai circulate bulevarde din Capitală: bd. Iancu de Hunedoara, Şoseaua Mihai Bravu, Şoseaua Ştefan cel Mare, Şoseaua Colentina, Piaţa Victoriei”, afirmă primarul din Bucureşti. 
 
El arată că în prezent, se lucrează pe Şos. Kiseleff şi bd. Regele Mihai I unde vor fi montate 409 aparate LED.
 
Potrivit primarului, ”în total, în această etapă vom instala în oraş 3.200 de aparate LED de ultimă generaţie, dotate cu sistem de telegestiune prin care se va asigura controlul şi monitorizarea individuală, de la distanţă”. 
 
”Pe lângă acestea, vom monta şi echipamente LED pe care le vom achiziţiona din fonduri nerambursabile obţinute de la Administraţia Fondului pentru Mediu”, spune Nicuşor Dan.
 
Primarul Capitalei mai spune că, la finalul acestei etape, Capitala va beneficia de un sistem de iluminat eficient, cu limitarea impactului asupra mediului şi cu o reducere a consumului de energie cu aproximativ 60%.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.