Un militar american de 29 de ani a fost rănit vineri dimineaţă se pare, în timpul unui exerciţiu de paraşutare la care participa alături de colegi de –ai săi şi de alţi militari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La baza de la Boboc, din judeţul Buzău, se desfăşoară zilele acestea un amplu exerciţiu multinational.

Militarul american de 29 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar în urma computerului tomograf efectuat s-a constatat că nu are şi alte leziuni.

Starea lui este stabilă, susţin reprezentanţii Spitalului Judeţean Buzău.

”În urma exerciţiului de paraşutare a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău un militar de 29 de ani, de origine americană. La o primă evaluare, medicii au constatat că a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar în urma rezultatului analizei computerului tomograf se pare că nu sunt si alte leziuni. 

”Acum medicii decid dacă îl vor transfera la o altă unitate medicală sau nu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă.

Se pare că militarul american a căzut într-un lan de porumb.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.