Europaralmentarul Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România. ”Nu ai vrea tu, Victor, să-ţi dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm”, îi transmite Tudose lui Ponta, în replică la afirmaţiile acestuia privind excluderea din partid a celor care au votat Guvernul Orban şi la acuzaţiile conform cărora ar fi negovciat cu Ludovic Orban votul pentru Guvernul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În condiţiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eşuat, în condiţiile în care eşti foarte deranjat că nici cei mai apropiaţi colegi din conducerea ProRomânia nu-ţi împărtăşesc ,,strategiile”.... nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninţi tu cu excluderi şi schimbări de preşedinţi de organizaţii, de excluderi de membri fondatori şi oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul... nu ai vrea tu, Victor, să-ţi dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm....!”, scrie Tudose după ce lansează mai multe acuzaţii la adresa liderului Pro România.

Printre aceste acuzaţii, se numără aceea că nu a ţinut cont de punctele de vedere ale celorlalţi membri ai partidului şi îl acuză că seamănă cu Liviu Dragnea.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”Şcoala lui Dragnea....Adică: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu... este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de trădare, înfierat, desfiinţat etc. Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut şi ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,părerea” liderului -unic- şi -absolut-care-numai-el -are-soluţii-bune”, afirmă Tudose.

El spune că nici el şi nici colegii săi nu au încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere, pentru simplul fapt că acestea nu au fost convocate.
”Am avut în schimb, ca reper absolut, opinia liderului....Care acum spune public că dă afară fondatorii partidului (care ocupă şi primele poziţii de conducere în partid).
Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacşu acuzându-l că negociază cu Orban.... (acuzaţie nefondată, nedovedită, de un ridicol extrem)
Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul.... Pe mine m-a acuzat acum VVP de acelaşi lucru... şi ieri era revoltat că eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid şi de la guvern pe Facebook... şi încă nu ne-a spus de frica cui...”, afirmă Mihai Tudose.

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a susţinut luni, înaintea votului din Parlament pentur învestitrrea Guvernului Orban, că fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda revenirea la PSD, iar apoi cu Ludovic Orban pentru a vota cu PNL

Ponta, a anunţat luni seară că partidul se desparte de parlamentarii care au decis să voteze Guvernul Orban, declarându-se dezamăgit de cei care au mers cu Puterea şia  anunţat că Pro România va fi în Opoziţie, pentru că Guvernul Orban ”va face foarte mult rău”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.