Inspectoratuil pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) anunţă că Intervine, duminică, pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil dezafectat, situat pe strada Vasile Lascăr, sector 2 din Bucureşti. Salvatorii precizează că nu s-au înregistrat victime până în acest moment. Se intervine cu 8 autospeciale de stingere cu 3 cisterne şi o autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime şi 1 ambulanţă SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil dezafectat, situat pe strada Vasile Lascăr, sector 2, Bucureşti. Incendiul se manifestă la o construcţie P+1E+M, pe o suprafaţă de aproximativ 700mp. S-a realizat dispozitiv circular de intervenţie, în acest moment incendiul este localizat, nu mai există posibilităţi de propagare la vecinătăţi, se lucrează la lichidare”, transmite ISUBIF.

Pompierii intervin cu 8 autospeciale de stingere (3 cisterne), 1 autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime şi 1 ambulanţă SMURD.

Nu s-au înregistrat victime până în acest moment, mai precizează instituţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.