Trei tone de artificii e au fost găsite de poliţişti într-o locuinţă din oraşul Voluntari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de ieri, 26 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase şi Serviciul de Ordine Publică  din cadrul IPJ Ilfov, au găsit, intr-o locuinţă din oraşul Voluntari, 3 tone de articole pirotehnice, reprezantând artificii din clasele 2, 3 şi 4. Acestea erau deţinute în mod ilegal, fără autorizaţii şi documente de provenienţă, în scopul valorificării clandestine în perioada sarbatorilor de iarnă”, anunţă Poliţia.

Întreaga cantitate a fost confiscată, persoana deţinătoare fiind sancţionată contravenţional cu suma de 7000 lei, pentru nerespectarea Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Poliţia Română desfăşoară, în această perioadă, la nivel naţional, acţiunea "FOC DE ARTIFICII-2019", pentru prevenirea oricăror riscuri generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.