Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, vineri, că echipa sa va câştiga toate meciurile din Grupa G a Ligii Europa, însă antrenorul Nicolae Dică l-a contrazis pe finanţator. "Nu jucăm cu echipe de liga a treia sau a patra", a spus Dică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Grupa noastră este foarte echilibrată, orice echipă poate să ocupe primul loc, pentru că sunt echipe de valori apropiate şi consider că toate meciurile vor fi echilibrate. Poate despre Lugano să spunem că e o echipă mai slab cotată, decât celelalte trei. Nu-mi doream să întâlnim Plzen, pentru că am jucat cu ei şi ştiu că sunt o echipă foarte bună, pentru că am avut două meciuri foarte grele cu ei. Chiar dacă am reuşit să câştigăm la Plzen cu 4-1, eu spun că sunt o echipă foarte bună şi vom avea alte două meciuri dificile cu ei. Nu pot să garantez că vom câştiga 18 puncte, pentru că nu jucăm cu echipe de liga a treia sau a patra ca să spun că vom câştiga 18 puncte. Important este să obţinem calificarea în primăvara europeană. Pentru mine e important campionatul, dar asta nu înseamnă că doar ne vom prezenta la meciurile din Europa League. Vom încerca să facem o figură frumoasă, vom încerca să mergem în primăvara europeană. Dar cel mai important e să câştigăm campionatul", a declarat Dică, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Formaţia FCSB va evolua în grupa G alături de echipele Viktoria Plzen, Hapoel Beer-Sheva şi FC Lugano, conform tragerii la sorţi de la Monaco. Meciurile se dispută în perioada 14 septembrie - 7 decembrie.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.