Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din municipiul Constanţa, după ce un incendiu izbucnit într-un apartament. O femeie de 93 de ani a ajuns la spital după ce s-a intoxicat cu fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi de producerea unui incendiu la un apartament dintr-un bloc din municipiul Constanţa.  
“Incendiul s-a manifestat în întregul apartament  - trei camere, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, fără propagare la vecinatăţi. Au ars bunuri materiale din lemn, textile. S-au autoevacuat 22 persoane, pompierii au evacuat 26 de persoane dintre care 24 de adulţi şi 2 copii”, au precizat pompierii.
Ei au adăugat că proprietara locuinţei, în vârstă de 93 de ani, a fost transportată la spital după ce a suferit o intoxicaţie cu fum.
Pompierii au menţionat că nu au mai fost alte persoane rănite şi că intervenţia s-a încheiat fără probleme.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.