Nouă judeţe se află sub cod galben de vânt până duminică la ora 12:00, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În judeţele Caraş-Severin şi Timiş, se vor semnala intensificări temporare ale vântului, cu viteze la rafală care vor atinge local 55...75 km/h, iar la peste 1800 m în judeţul Caraş-Severin, vor fi rafale de 90...100 km/h.

Conform meteorologilor, în zona de munte a judeţelor Braşov şi Sibiu, peste cota 1800 m, sunt prognozate intensificări temporare ale vântului ce vor atinge la rafală 90 km/h.

Tot în zona de munte, la peste 1800 de metri, în judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa,  avertizarea menţionează vânt puternic cu rafale de 90...100 km/h, îndeosebi la peste 2000 m.

Intensificări temporare ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h sunt anunţate şi în zona montană a judeţelor Gorj şi Vâlcea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.