Un bărbat din Galaţi este cercetat pentru operaţiuni cu obiecte pirotehnice fără drept după ce jandarmii l-au depistat având asupra sa mai multe obiecte pirotehnice. El a declarat jandarmilor că le-a achiziţionat de pe internet şi intenţiona să le folosească pe timpul deplasării suporterilor către Stadionul Oţelul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IJJ Galaţi un echipaj de jandarmi care asigură ordinea publică în zona Casei de Cultura a Sindicatelor, în locul de adunare a suporterilor echipei de fotbal Oţelul Galaţi, a observat un bărbat care a scos din portbagajul unui autoturism un rucsac voluminos, după care s-a îndreptat către grupul de suporteri.

Bărbatul în cauză a fost oprit de către jandarmi, iar la controlul rucsacului, oamenii legii au găsit 29 de obiecte pirotehnice din clasele T1 şi F1, care au fost confiscate.

Acesta a declarat jandarmilor că le-a achiziţionat de pe internet şi intenţiona să le folosească pe timpul deplasării suporterilor către Stadionul Oţelul. Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu obiecte pirotehnice fără drept.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.