Germanul Alexander Zverev şi-a cerut scuze pentru că l-a eliminat pe Novak Djokovici, în semifinale la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Zverev afirmă că Djokovici este cel mai mare jucător din istorie şi ştie cât îşi dorea acesta să "Golden Slam", adică aurul olimpic şi cele patru grand slamuri într-un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi cer scuze, îmi pare rău pentru el. Rămâne cel mai mare jucător al tuturor timpurilor. Ştiu că a venit aici să-şi graveze numele în istorie, că voia să facă Golden Slam. Dar nu se poate să câştigi tot timpul", a declarat Zverev.

Djokovici a câştigat în acest an la Australian Open, Roland-Garros şi Wimbledon şi mai are şansa de a obţine titlul şi la US Open.

El va juca pentru bronz cu Pablo Carreno şi este în semifinale la mixt alături de Nina Stojanovici.

Pentru Zverev, faptul că a ajuns în finală la JO este una dintre cele mai marei reuşite ale carierei sale.

"Aici nu joc doar pentru mine sau pentru apropiaţii mei, ci pentru toţi sportivii, toţi oamenii care au rămas în Germania şi mă urmăresc. Olimpiada este cel mai mare eveniment sportiv din lume", a afirmat Zverev.

În fnală, jucătorul de 24 de ani va evolua contra rusului Karen Hacianov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.