Antrenorul echipei naţionale a Croaţiei, Zlatko Dalic, a declarat miercuri că speră ca playmakerul formaţiei, Luka Modric, să mai joace pentru reprezentativa ţării sale până la turneul final al Euro 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După meciul din semifinalele Cupei Mondiale, pierdut de Croaţia cu 0-3 în faţa Argentinei, lumea se întreabă ce decizie va lua căpitanul naţionalei croate, Luka Modric. La 37 de ani, Modric joacă la Real Madrid însă este aproape de o retragere de la naţională, retragerepe care fanii doresc să o întârzie până în anul 2024.

Aceeaşi intenţie o manifestă şi selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, care a declarat miercuri: ”Înfrângerea cu Argentina? Da, face parte din acele meciuri în care nimic nu merge. Dar cred că o retragere a lui Modric ar fi o lovitură pentru fanii din întreaga lume. Luka Modric nu doar că a arătat că este un mare jucător, el este şi un mare profesionist, un mare sportiv şi îşi felicită mereu adversarul după meci, fie că pierde, fie că câştigă. Este aşadar un jucător de top şi o persoană de excepţie care va lua propria decizie, dar, cu siguranţă, dacă se va retrage de la naţională, va fi o pierdere pentru toată lumea. Sper că nu va lua această decizie”, a declarat Dalic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.