Antrenorul francez al echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat, marţi, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, că este o seară specială şi a precizat că atacantul portughez Cristiano Ronaldo a demonstrat că este cel mai bun fotbalist din lume, informează site-ul oficial al UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt mândru de jucătorii mei şi de ceea ce au făcut. Este o seară specială şi am obţinut ce ne-am dorit. Cristiano Ronaldo a demonstrat că este cel mai bun fotbalist din lume. Este un jucător special, puţin pot marca trei goluri într-un meci. Am început meciul cu mare intensitate. Le-am cerut jucătorilor să fie concentraţi la maxim. Să marchezi trei goluri împotriva unui astfel de adversar nu este uşor, dar pe noi ne-au ajutat şi suporterii. Este cea mai frumoasă seară de când sunt antrenor. Vor mai veni şi alte momente grele, dar important este să rămânem calmi. Rolul antrenorului este complex, îmi place ceea ce fac", a spus Zidane.

Echipa spaniolă Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia germană VfL Wolfsburg, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

În tur, Real Madrid a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-0.

Marţi, golurile învingătorilor au fost marcate de Cristiano Ronaldo, în minutele 16, 17 şi 77.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.