Antrenorul Zinedine Zidane nu a dorit să spună dacă va continua la Real Madrid, după ce echipa lui a ratat posibilitatea de a-şi păstra titlul în LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să-i felicităm pe cei de la Atlético, care merită acest titlu. Jucătorii mei au dat totul pe teren şi sunt responsabil pentru toate acestea. Cu timpul şi cu calm, voi vorbi cu conducerea clubului, mai târziu. Acum trebuie să fiu calm şi în următoarele zile vom vorbi despre asta. Vom vedea ce se va întâmpla în curând. Nu numai cu mine, cu tot ce va face clubul pentru sezonul următor", a declarat Zidane, conform marca.com.

Atletico Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a XI-a oară campioantul Spaniei, prima dată din 2014. Formaţia antrenată de Diego Simeone s-a impus, cu scorul de 2-1 (0-1), în meciul disputat, în depalsare, cu Real Valladolid, în etapa a XXXVIII-a, ultima a LaLiga.

Au marcat: Plano '18 / Correa '57, Luis Suarez '67.

La precedentul titlu de campioană al formaţiei Atletico tot Simeone a fost pe bancă, aşa că el are acum două astfel de trofee în palmares.

Rivala Real Madrid a câştigat chinuit, acasă, cu scorul de 2-1 (0-1), meciul cu Villarreal (Benzema '87, Modrici '90+2 / Pino '20).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.