Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat, marţi, că golul marcat din foarfecă de Cristiano Ronaldo în meciul cu Juventus este unul dintre cele frumoase din istorie, dar cel înscris de el în finala Ligii Campionilor din 2002 a fost mai frumos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Golul lui Cristiano este unul dintre cele mai frumoase din istorie, dar al meu, de la Glasgow, a fost mai frumos. Trebuie să-ţi scoţi pălăria după un gol de asemenea calitate. A făcut multe lucruri şi sunt bucuros pentru ce a realizat. La acel gol m-am simţit cum s-a simţit toată lumea, sunt antrenor, dar şi un fan al fotbalului", a declarat Zidane, potrivit marca.com.

Zidane a înscris cu un voleu din lateral golul de 2-1 pe Hampden Park, stabilind scorul final în ultimul act al Ligii Campionilor, ediţia 2001/2002, câştigată în faţa formaţiei Bayer Leverkusen.

Echipa Real Madrid a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Juventus Torino, în manşa I a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Ronaldo, în minutele 4 şi 64, ultimul spectaculos, din foarfecă, şi de Marcelo, în minutul 72. De la gazde a fost eliminat argentinianul Dybala, în minutul 66, pentru două cartonaşe galbene.

Returul va avea loc la 11 aprilie, la Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.