Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, s-a declarat deranjat de faptul că tehnicianul echipei rivale FC Barcelona, Ronald Koeman, a criticat arbitrajul din meciul campioanei Spaniei cu Eibar, informează rmcsport.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt deranjat pentru că eu nu critic niciodată arbitrii. Ei fac parte din joc, pot face greşeli. Ca toată lumea în viaţă. Nu mă amestec niciodată în munca lor, care este complicată. Am auzit mereu multe despre ceea ce se întâmplă în unele dintre jocurile noastre. Se vorbeşte mult despre ceea ce primeşte Real Madrid", a spus Zinédine Zidane.

Reacţia lui Zidane vine după ce Koeman a criticat faptul că Eibar nu a primit un penalti la meciul cu Real Madrid, în urma unui henţ în careu comis de Sergio Ramos.

"Există lucruri pe care nu le pot înţelege. Dacă întrebaţi zece persoane din Madrid dacă a existat o penalti, nouă ar spune da. Dar arbitrul a decis, cu toată echipa lui, să nu fluiere", afirmase Koeman.

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Eibar, în etapa a XIV-a a campionatului spaniol LaLiga. Faza la care gazdele puteau primi penalti a avut loc la scorul de 2-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.