Tehnicianul Zinedine Zidane a declarat, marţi seară, că Real Madrid nu a făcut o primă repriză bună cu Bayern Munchen, în semifinalele Ligii Campionilor, dar a fost formaţia mai bună în partea secundă, subliniind că jucătorii săi sunt obişnuiţi să lupte până la capăt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am fost buni în prima repriză, dar am fost mai buni în partea secundă. Am primit un gol rapid şi ne-a împiedicat să ne facem jocul. ADN-ul acestei echipe este să lupte până la capăt. Şi Bayern a crezut şi a făcut un meci mare. De asta iubim fotbalul, pentru aceste emoţii până la final. Aş vrea să-l menţionez în mod special pe Navas, care a avut multe intervenţii şi a fost decisiv", a declarat Zidane.

Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Ligii Campionilor, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu Bayern Munchen, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, Real Madrid a câştigat la Munchen, cu 2-1.

Au marcat: Benzema '11, '46 / Kimmich '3. James Rodriguez '63

Real Madrid a câştigat de 12 ori trofeul Ligii Campionilor.

Miercuri, va fi cunoscută şi a doua finalistă, după întâlnirea AS Roma - Liverpool (scor 5-2, în tur, pentru englezi).

Finala va fi la Kiev, la 26 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.