Zeci de fani s-au strâns în faţa stadionului Ion Oblemenco, unde Universitatea Craiova va juca "finala" campionatului cu CFR Cluj, de la ora 20.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deoarece accesul spectatorilor pe stadion este interzis, fanii s-au strâns în număr mare în faţa arenei, conform imaginilor difuzate de Digisport.

Comitetul Executiv al FRF a decis, luni, că în cazul în care după două reprize scorul meciului din această seară Universitatea Craiova – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, va fi egal, titlul se va decide după prelungiri sau, dacă va fi cazul, la loviturile de departajare.

Echipele Universitatea Craiova, ocupanta locului doi în clasament, şi CFR Cluj, liderul Ligii I, se întâlnesc, de la ora 20.30, în ultima etapă a play-off-ului primului eşalon.

CFR Cluj, de pe locul I, are 46 de puncte, din nouă meciuri, în timp ce Craiova, locul 2, a acumulat 44 de puncte, din opt meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.